Hétköznap 10-18 óráig:+36 20 257 98 75 / rendeles@lakasbol-otthon.hu

Köszöntelek a webáruházban!

2017 óta...a legszínesebb webáruház, ahova bármikor benézhetsz.

Hogy alakult így?
2013-ban munka nélkül maradtam, de lehetőségem adódott egy kis üzletet nyitni. 
Szűkös anyagi kereteim miatt szinte csak olyan termékeket árultam, melyeket magam készítettem, festettem, varrtam, dekoráltam, úgy, mint esküvői ládákat, teafiltertartókat, házi áldásokat, kulcs akasztókat, terítőket...illetve amit a vevők kértek. Felsorolni nem tudom.
A vásárló közönség boldogan és hálásan fogadta, fogadja a mai napig.


Létrehoztam Szidi Csetreszboltja Facebook oldalamat, ahol az aktuális akciókról lehet értesülni, e mellett újdonságokat, ötleteket osztok meg a követőkkel.

Mivel sokan szeretjük szép tárgyakkal körülvenni magunkat, fontosnak tartjuk, hogy szeretteinknek különleges ajándékot tudjunk adni, lényeges, hogy otthonunk az igényeinknek megfelelően legyen berendezve, éppen ezért a webáruház szinte csak ilyen termékek értékesítésével foglalkozik.

A '90- es évek végén Magyarországon még nem tudtuk, mi az a vitage, a shabby chic lakberendezési stílus, azt viszont igen, hogy romantikus, szép dolgokkal van csak lehetőségünk lakásunkból otthont varázsolni.
Mai napig a választék kialakításában kulcsszavak a rusztikus, a pasztell, a harmónia, a hangulat, hiszen mind elengedhetetlen részei egy tökéletes egységnek.
Neves külföldi márkák, zseniális elmével megálmodott, kiváló minőségű tárgyai sorakoznak a webáruház "polcain", úgy, mint Katie Alice, Clayre&Eef, Ambiente, PPD és természetesen Szidi Csetreszboltja.
A vásárlók igényeinek maximális teljesítése a cél, igyekszem minden kérdést megválaszolni, minden kérésnek eleget tenni.


Szóval beleadtam szívemet-lelkemet, ez a webáruház már ne csak egy gondolat, egy álom legyen, hanem maga 
a valóság.