Hétköznap 10-18 óráig:+36 20 257 98 75 / rendeles@lakasbol-otthon.hu
Egyedülálló Nászajándék Lista készíthető a webáruházban, sok-sok kedvezménnyel!
Részletek a főoldalon olvashatóak.
A képek csak illusztrációk.
Megosztás másokkal:

Szidi's Ametiszt féldrágakő karkötő

Cikkszám: Sz.K.67551
Gyártó: Szidi's »
Kiszerelés: db
2 790 Ft
Betöltés...

 db
Rövid ismertető: Ametiszt féldrágakő karkötő

Termékismertető

Gyógyító lila ametisztből készült ez a csodálatos karkötő.
Viselhetjük ékszerként, de inkább jótékony hatása miatt szeretjük.

8 mm-es szemekből, rugalmas szálra fűzve, 18-25 cm-es hosszú.

Az ametiszt a tiszta elme, az inspiráció köve, de nagy ereje által rengeteg területen használják gyógyításra.
Hatékonyan segíti a koncentrációt, a tanulást, és hozzásegít bennünket, hogy felszínre hozza a rejtett képességeinket. Elűzi a félelmet, a haragot, a mérget és a szorongást.

Rendkívül jótékony hatással van az agyra, attól függően, hogy mire van szüksége, nyugtatja vagy élénkíti. Támogatja és segíti az ok-okozat törvényének a megértését.

Szabályozza az ingerület-átvitelt az agyban, ezáltal megszünteti az álmatlanságot, és véd az ismétlődő rémálmok ellen. Erősíti ben­nünk a vizualizációt, fejleszti az álom felidézésének és megfejtésének képességét.
Az ametiszt érzelmi egyensúlyt teremt, enyhíti a szomorúságot és a bánatot,
erősíti a Teremtőbe vetett hitet, a szeretetet, az önzetlen szolgálatot és a spirituális bölcses­séget, a belső látás kialakulását.

Gyógyhatása:

Az ametiszt serkentőleg hat a hormonális rendszerünkre, összehangolja a belső elválasztású mirigyeink működését és fokozza az anyagcserét.

Megfelelő kristály a fogyókúrázáshoz, ajánlható idegfájdalmakra, idegnyugtató és vérnyomás-szabályozó hatása ismeretes. Az ősi népek tapasztalata szerint, a trópusok és az erdők vándorát elkerülik a mérges kígyók, a rovarok, ha ametiszt ékszert hordanak. Erősíti az immunrendszert, a szívműködést, fokozza a vitalitást, ajánlott cukorbetegségnél, közvetlen hatással van a véredényekre és az artériákra, vértisztító, enyhíti a fejfájást.

Oldja a feszültséget az izmok területén, jótékonyan hat a horzsolásra, a duzzanatra, a sérülésekre. Kiemelkedő gyógyító erővel rendelkezik, ezért energiája segítségével feloldja a menstruációs görcsöket, a gyomorgörcsöket, pozitívan befolyásolja a termékenységet.

Csökkenti a túlsavasodást, kedvező hatással van a tüdő- és a bőrbetegségekre, a sejtzavarokra valamint légutak rendellenességeire.